Alaydın: Nakledilen 58 işçinin sosyal haklarını ödedik

Bitlis Belediyesi, diğer kurumlara nakledilen 58 işçisine 2009 yılına ait sosyal hak borcuna karşılık yaklaşık...

Bitlis Belediyesi, diğer kurumlara nakledilen 58 işçisine 2009 yılına ait sosyal hak borcuna karşılık yaklaşık 220 bin TL ödeme yaptı.Belediye Başkanı Fehmi Alaydın “Belediye personellerimizin maaşlarını bir ay bile olsun aksatmadık.” dedi.

Başkan Alaydın, şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bu yana belediye personelimize yönelik maaş ve diğer ödemelerde hassas davranmaktayız. Belediye personellerimizin maaşlarını bir ay bile olsun aksatmadık. Bunun yanı sıra işçilerimize ait sosyal hakların ödemelerinin yapılması için imkânlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. 2011 yılından itibaren her ay sosyal haklardan 5 yevmiyeyi maaşlara yansıtıyoruz. Bu ay ise belediyemizden başka kurumlara nakledilen toplam 58 işçimizin 2009 yılının ait tüm sosyal hakların ödemesini yaptık. Yaklaşık 220 bin TL tutarındaki ödemenin hesaplara aktarımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz