Albay Arslan'dan Huzurevine Babalar Günü Ziyareti

Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Arslan, babalar günü nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret...

Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Arslan, babalar günü nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Erkek ve bayan huzurevi sakinleri ile tek tek tokalaşıp ellerini öpen Arslan, üzerinde jandama ambleminin bulunduğu ve üzerinde 'babalar günügününüz kutlu olsun' yazan pastayı, onlarla birlikte kesti. Anneler gününde de huzurevini ziyaret ettiğini belirten Albay Bektaş Arslan, "Hatırlarsanız o gün hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmiştik. Bazı büyüklerimiz o fotoğrafın kendilerine de uluştırılmasını istemişti. Bende o kareye büyük ebat bir çerçeve yaptırarak sizlere getirdi. Bugün babalar günü. Bütün babaların gününü kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kütahya Huzurevi Müdüresi Fatla Uz da, Albay Bektay Arslan'ın kurumlarını ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Uz, "Komutanımız görev yaptığı süre içinde daima bizlerin yanında oldu. Kendisini huzurevinde kalan tüm yaşlıları çok seviyor" diye konuştu.

Arslan daha sonra yaşlılarla tek tek ilgilenerek onların herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: