Albayrak'tan Rektör Aydın'a Ziyaret

Kastamonu'da yapılacak öğrenci yurtları için incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya gelen Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü...

Kastamonu'da yapılacak öğrenci yurtları için incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya gelen Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın makamında ziyaret etti.

Ziyarette Albayrak'ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Yıldıray Gürler, Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er ve Kastamonu KYK Müdürü Tahsin Öz'de yer aldı.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, üniversitenin öğrenci kapasitesindeki hızlı artış nedeniyle barınma problemi yaşanmaması için yurtların yapılmasını isteyerek, KYK Genel Müdürü Hasan Albayrak'a plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: