Albayrak'tan spekülasyonlara cevap

TRABZON (İHA) - Trabzonspor Kulübü 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sonra Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak da, bugün bir açıklama yaparak, Futbol Federasyonu seçimlerinin ardından yaşanan spekülasyonları değerlendirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde bir açıklamada bulunan Başkan Nuri Albayrak, "Doğmamış olaylarla ilgili Trabzonspor'u töhmet altında bırakmaya çalışan insanları kınıyor ve herkesi aklı selim olmaya davet ediyorum" dedi. Trabzonspor Kulübü'nün bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kimsenin diyetine ihtiyaç duymadığını kaydeden Başkan Albayrak, "Bir önceki Futbol Federasyonu kimlere ne diyet ödedi ki aynı yanılgı içerisinde bundan sonrası için açıklamalar yapılıyor. Hiç kimse Trabzonspor camiasını ve kulübünü kendi amaçları doğrultusunda töhmet altında bırakmasın. Federasyon seçimlerinde aldığımız tavır, ilk günden itibaren çok açık ve netti. Bizim ilkelerimizde zigzag çizmek yoktur. Bugüne kadar dik duruşumuzdan hiç taviz vermedik. Trabzonspor camiasına yakışan tavır buydu biz de bunun bilinciyle hareket ettik. Aynı dik duruşu sergileyemeyen insanlar düştükleri durumdan kurtulmak için Trabzonspor ismini ağızlarına almasınlar. Kendileri camiamızın adını kullanarak gündemde kalmaya çalışmasınlar. Futbol Federasyonu'nun Olağanüstü Kongresi'ndeki tavrımızı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Başkan Nuri Albayrak, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bordo-mavili futbolcular ile tek tek görüştü. Kayserispor karşısında alınan 4-2'lik farklı yenilginin ardından bugün kulüpte futbolcuları odasına çağırarak görüşen Başkan Albayrak, futbolculardan Kayserispor yenilgisini unutmalarını ve kafalarını toparlamalarını istedi.