'Aldatıldım, boşanıyorum'

"Her şeye rağmen ikimiz" başlığı altında evli çiftlerle röportaj yapan gazeteci Tuluhan Tekelioğlu boşanıyor...

"Her şeye rağmen ikimiz" başlığı altında evli çiftlerle röportaj yapan gazeteci Tuluhan Tekelioğlu, boşanma davasında tazminat istemedi, oğlunun velayetini istedi.

TNT'nin başarılı spikeri, bir dönem çalıştığı Sabah Gazetesi'nde ise "Her şeye rağmen ikimiz" başlığı altında evli çiftlerle röportajları yayınlanan Tuluhan Tekelioğlu, kendi evliliğinde mutlululuğu bulamadı.

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

Geçtiğimiz günlerde avukatı Altın Mimir aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi'ne başvuran Tekelioğlu, eşi Ömer Murat Gülbak'a, ayrı ayrı hem boşanma davası hem de evden uzaklaştırma davası açtı. Eşinden şiddet gördüğünü ve hastaneden rapor aldığını iddia eden Tekelioğlu, kocasının kendisini başka kadınlarla aldattığını da öne sürdü. İlk olarak Tekelioğlu'nun, "evden uzaklaştırma" talebini inceleyen mahkeme, Gülbak'ın, 6 ay süreyle Sarıyer Acarlar Sitesi'ndeki evlerine girmesini yasakladı. Gülbak, bu süre içerisinde evine 1 kilometreden fazla yaklaşamayacak ve eşini kitle iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek. Çiftin arasındaki boşanma davasının görülmesine ise önümüzdeki günlerde başlanacak.

14 yıllık eşine boşanma davası açan Tekelioğlu, tazminat talebinde bulunmadı, 12 yaşındaki oğlunun velayetini istedi.

Öte yandan Tekelioğlu, açtığı boşanma davası ile ilgili olarak hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

İlgili Kamuoyuna,

Bugünkü basında çıkan haberler uzaktan veya yakından benim gerçeğimle ilgili değildir.

Ne bugün, ne de bugüne kadar hiç kimseden fiziksel zarar görmedim. Fiziksel zarar görme ihtimaline ne ben izin veririm ne de çevrem buna izin verir. Bir gazeteci olmanın ötesinde bir kadınım, bir insanım. Kanunun bana tanıdığı hakları kullanırım. Devam etmekte olan bir davanın içeriğiyle ilgili bilgi vermeyi kanunen uygun bulmuyorum.

Söz konusu olan uzaklaştırma kararı, kendi hayatımızı yeniden düzenlediğimiz bu günlerde bize onurlu bir fırsat vermek içindir. Dava dilekçesinde bulunmayan, benim söylemediğim bazı kişiler tarafından aktarılan haberler, bir haberci olarak kolay gelmese de meslektaşlarıma saygı duyarak bir kez daha söylüyorum ki, benim gerçeğimle uzaktan, yakından ilgisi bulunmamaktadır. Sadece boşanma davasıyla ilgili olarak yapılmış kendi yorumlarıdır. Onların da detayları öğrendiklerinde gerekli bilgi düzetmelerini yapacaklarından eminim.

Ben Tuluhan Tekelioğlu, eşimle birlikte evlilik kurumunu sürdürmemizi gerektiren duygu birliği sona erdiğinden, boşanma işlemlerini başlattım. Bu kararım, bu evliliği ilgilendiren herkes açısından saygın ve doğrudur.

Bilginize sunarım.
Tuluhan Tekelioğlu