Aldırmaz: "acımız Çok Büyük"

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz vatani görevini yaptığı Iğdır'da mayına basarak şehit olan...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz vatani görevini yaptığı Iğdır'da mayına basarak şehit olan birisi Adanalı iki MehmetçiK için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Zihni Aldırmaz başsağlığı mesajında şunları kaydetti:

"Vatani görevlerini yaparken bastıkları mayının patlaması sonucu hayatını kaybeden Adanalı evladımız Jandarma Er Mustafa Altan ve silah arkadaşı İbrahim Özkıdır vatan uğruna can veren diğer Mehmetçiklerimiz gibi şehitlik mertebesine ulaştılar. Bu millet, gencecik yaşta körpe bedenlerini vatan uğruna siper eden Mehmetçiklerimiz'e sonsuza dek minnettar kalacaktır. Türk halkı bundan önceki şehitlerimiz gibi Jandarma erlerimiz Mustafa Altan ve İbrahim Özkıdır'ı da unutmayacaktır. Acımız çok büyük. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine ve büyük Türk Milleti'ne başsağlığı diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: