Aldırmaz: Demirspor’u Hüsrana Uğratmayacak Bir Yönetim Arzu Ediyoruz

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Bank Asya 1.Lig’e yükselen Adana Demirspor başkanlığına talip olacak...

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Bank Asya 1.Lig’e yükselen Adana Demirspor başkanlığına talip olacak kişinin, kulübün ekonomik şartlarını üstlenebilecek bir ekip kurması gerektiğini söyledi.

Adana Demirspor’un hesaplarının ve ekonomik koşullarının kamuoyu tarafından detaylı olarak bilindiğini belirten Aldırmaz, “Yönetime gelecek ekibin asgari 6 milyon TL. kaynağa ihtiyacı var. Söz konusu 6 milyon TL’nin 4 milyon TL’si acil olarak temin edilmeli, kalan 2 milyon TL. ise sezon içinde bulunmalıdır. Bu asgari rakamlardır.” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi’nin imkânlarının ortada olduğunu kaydeden Aldırmaz, yazılı açıklamasında kurum olarak Adana Demirspor’un başarılı olması için ellerinde geleni yaptıklarını kaydetti. Bundan sonra da aynı çabayı göstereceklerine işaret eden Aldırmaz, “ Ancak, Belediyenin koşulları ortada. Bizim yapacağımız destek imkanlarımız ölçüsünde olur. Bu bakımdan Adana Demirspor camiasının hayal kırıklığına uğratmayacak, öncelikle ekonomik koşulları yerine getirebilecek bir ekip yönetime gelmelidir. Demirspor başkanlığına aday olacak kişilerin bu koşulları göz önüne alması gerekiyor.” uyarısında bulundu.

Sporda, zamanında harcanmayan paranın başarıyı getirmeyeceği gibi kulübü de sıkıntıya sokacağını vurgulayan Aldırmaz, Demirspor’un Türkiye Süper Ligi’ne çıkmasının en büyük dileği olduğunu ifade etti. Süper Lig seviyesinde marka olmuş bir taraftar grubuna sahip olduklarına işaret eden Zihni Aldırmaz, şunları söyledi:

“Biz Demirspor’un taraftarı hüsrana uğratmayacak, maceraya atılmayacak bir yönetime kavuşmasını arzu ediyoruz. Biz taraftarla ve kamuoyu ile birlikteyiz. Belediyenin yapacağı destek belli, federasyondan ve diğer kurumlardan gelecek gelirler de belli. Ödenecek borç da ortada. Adana Demirspor büyük başarılara susadı. Bu nedenle mutlaka kaynak bulabilecek yönetimler işbaşına gelmeli.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: