Aldırmaz, Keresteciler Sitesi'ndeki Yol Çalışmalarını Denetledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Keresteciler Sitesi’nde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını denetledi. Çalışmalarla ilgili Yol Müdürü Hüseyin Dündar’dan bilgi alan Aldırmaz, esnafla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Sitelere büyük önem verdiklerini ve buraların öncelikle yol sorununu çözmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Vekili Aldırmaz, “Sitelerimizde esnafımız hem üretim yapıyor hem de istihdam oluşturuyor. Bizim görevimiz de onlara destek olmak. Ekiplerimiz şimdi burada asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalar bittiğinde site içinde yol sorunu kalmayacak.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Site esnafı da yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Aldırmaz ayrıca Yol Müdürlüğü görevlileriyle de sohbet ederek, onlara çikolata ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz