Aldırmaz Kongo’da Yetimhaneyi De Unutmadı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kongo ziyareti sırasında bir yetimhaneye giderek, çocuklarla sohbet...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kongo ziyareti sırasında bir yetimhaneye giderek, çocuklarla sohbet etti.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Başkenti Kinshasa’da Şafak Eğitim Kurumları’na ait eğitim kampusunun açılış törenine katılan ve okula Kongo’nun en modern bilgisayar laboratuvarını kazandıran Zihni Aldırmaz, kimsesiz çocukları da unutmadı.

Kinshasa’da giderleri Türk işadamları tarafından karşılanan ve 130 çocuğun barındığı yetimhaneyi ziyaret eden Zihni Aldırmaz, “Size Türkiye’den sevgi getirdim. Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız. Burada sizlere sahip çıkan insanlar büyük bir görevi yerine getiriyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Türk işadamlarının sadece barınmalarıyla değil, eğitimleriyle de ilgilendiği çocuklarla sohbet eden Aldırmaz, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Zihni Aldırmaz, daha sonra Kongo’daki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Bekir Uysal’ın onuruna verdiği resepsiyona katıldı. Zihni Aldırmaz resepsiyonda Büyükelçi Bekir Uysal’a bir de plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: