Aldırmaz: "türk Polisi Huzurun Güvencesidir"

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, fedakarca görev yapan polislerin halkın huzurunun güvencesi olduğunu...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, fedakarca görev yapan polislerin halkın huzurunun güvencesi olduğunu vurguladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Aldırmaz, "Polislerimiz ülkemizin her yerinde özveriyle, zorlu ve onurlu bir görevi yerine getirmektedir. Kanunlara saygılı bir şekilde, adalet duygusu içinde kamu güvenliğini sağlayan polislerimizi takdirle karşılıyor ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Aldırmaz, polis haftası boyunca gerçekleştirilen etkinliklerle polis-vatandaş yakınlaşmasının ve işbirliğinin sağlandığını belirterek, "Polisimiz hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlıyor. Canları pahasına görev yapan polislerimizin bu fedakarlığı her türlü takdirin üstündedir. Halkın can ve mal güvenliğinin koruyucusu olan emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutluyorum. Bu vesile ile şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görev yapan polislerimize üstün başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: