Aldırmaz, Yüreğirli Muhtarlarla Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir’deki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi....

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir’deki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Aldırmaz, "Muhtarlar bizim yol arkadaşımız, birlik beraberlik içinde el birliğiyle hizmet vermeye devam edeceğiz." dedi.

Aldırmaz, PTT Evleri Mahalle Muhtarlığı'nda bir grup muhtarla bir araya geldi. Aldırmaz’ı muhtarlar çiçekle karşıladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, muhtarları yol arkadaşları olarak gördüklerini belirterek, mahallelerin sorunlarını en iyi muhtarların bildiğini belirtti. Aldırmaz, "Muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bu başarı sizin, bizim ve bürokratlarımızın başarısı. Birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Valisiyle, belediye başkanlarıyla, muhtarlarıyla birlikte hizmet veriyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

ASKİ’nin önemli hizmetler yaptığını ve büyük yatırımlara imza attığını kaydeden Aldırmaz, yağmur suyu ile kanalizasyon ayırma çalışmalarına hız verdiklerini anlattı. Bu arada, Aldırmaz ve mahalle muhtarları Yeşilbulvar üzerindeki köprü inşaatında incelemelerde bulundu. Fen İşleri Daire Başkanı Özlem Hilal’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Aldırmaz, 5-6 mahalleye hizmet verecek köprünün en kısa sürede hizmete gireceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: