Aldırmaz’dan Berat Kantili Kutlaması

Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Berat Kandili’nin Allah’ın sonsuz rahmetini insanlara lütfettiği, Müslümanların günahlarından...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Berat Kandili’nin Allah’ın sonsuz rahmetini insanlara lütfettiği, Müslümanların günahlarından arındığı kutsal bir gece olduğunu söyledi.

Aldırmaz, böyle kutsal zamanlarda insanların birbirine daha çok yaklaştığını, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiğini belirterek, “Bu gecede kırgınlıklara son verilir, insanların gönülleri alınır, yoksullar ve ihtiyaç sahipleri hatırlanır. Berat Kandilinde büyüklerimiz, yakınlarımız, tanıdıklarımız unutulmamalıdır. Bu kutsal gece insanların günahlarından kurtulması için bir fırsattır” dedi.

Reklam
Reklam

Berat Kandili’nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını güçlendirmesi temennisinde bulunan Aldırmaz, “Berat Kandilini dua ile geçirelim ve Allah’ın sonsuz affediciliğine sığınalım. Ramazan ayının müjdecisi olan bu kutsal gece, tüm insanlık alemine barış ve huzur getirsin. Bu duygularla Adanalıların ve İslam aleminin kandilini kutluyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz