Aldırmaz'dan Kimse Yok Mu Derneği'ne Teşekkür

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Şenlikleri kapsamında Uğur Mumcu Meydanı’nda etkinlik düzenlendi.Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kimse Yok...

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Şenlikleri kapsamında Uğur Mumcu Meydanı’nda etkinlik düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kimse Yok Mu Derneği'nin kurduğu iftar çadırı yanındaki etkinlik Hacivat-Karagöz gösterisi ile başladı sema gösterisi ile de devam etti. Etkinliği izleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zihni Aldırmaz, organizasyonda vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Altın Koza’nın bir parçası olarak bu aktiviteleri gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan vekili Zihni Aldırmaz, “Altın Koza etkinlikleriyle 14 bin 500 kilometre yol kat edip 38 ilde 61 noktaya ulaşacağız. Bu faaliyetlerde 36 milyon insanla kucaklaşacağız. Onlara sizlerin selamlarını ve sevgilerini götüreceğiz. Daha sonra da 17 Eylül’de yine burada bulaşacağız. Burada her akşam iftar yemeği veriyoruz. Bundan dolayı da Kimse Yok Mu Derneği’ne de teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Aldırmaz, Kimse Yok Mu Derneği ile verdikleri iftar yemeklerine destek sağlayan Toptan Gıda Malzemeleri Satıcıları Derneği Başkanı Kazım Bozan’ı da tebrik etti. Uğur Mumcu Meydanı’ndaki etkinlikler Ertuğrul Erkişi konseri ile son buldu. Söylediği ilahiler ve şarkılar beğeniyle dinlenen Erkişi’yi kutlayan Aldırmaz, çocuklarla birlikte sanatçıya çiçek verdi. Geceye Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir, Seyhan Şube Başkanı Adem Çetin ve 70’in üzerinde mahalle muhtarı da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: