Aldırmaz’ın Duyarlılığına Sultan Taktiri

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali için...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali için Adana’ya gelen Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray, Kürek İhtisas Kulübü’nde kahve içti, sohbet etti. Sohbete Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNİCEF) Türkiye Genel Müdürü Alanor Olalı da katıldı.

Kimsesiz çocuklar için dünyanın her yanında faaliyet gösteren UNİCEF’in bu çabalarına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da katkıda bulundu. Zihni Aldırmaz, bağış çekini Alanor Olalı’nın “Fahri Temsilcimiz” dediği Türkan Şoray’a verdi. Türkan Şoray da, Zihni Aldırmaz’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, bağış çekini Alanor Olalı’ya teslim etti.

Reklam
Reklam

Alanor Olalı, Türkan Şoray’ın bu gibi konularda çok aktif olduğunu belirterek, “Kendisi Van’daki depremin ardından da çocuklar ve oradaki insanlar için çok çaba harcadı. Çok duyarlı bir insan. Her zaman yanımızda oluyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a da teşekkür eden Alanor Olalı, “Sayın Başkan’ın bu duyarlı yaklaşımı bizleri çok mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkan Şoray ayrıca sohbet sırasında Burçak Evren ve Bircan Usallı Silan’ın hazırladığı ve Altın Koza yayınlarından çıkan Türkan Şoray adlı kitabı Zihni Aldırmaz için imzaladı.

Zihni Aldırmaz ve Türkan Şoray’ın kahve sohbetinde Zihni Aldırmaz’ın eşi Serpil Aldırmaz da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: