Aldırmaz'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin fedakarca görev...

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin fedakarca görev yaptığını ve çocuklarımızı geleceğe hazırladığını söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Zihni Aldırmaz, “Eli öpülesi öğretmenlerimiz kutsal bir görevi büyük bir fedakarlıkla yerine getiriyor. Çocuklarımız da geleceğimiz teminatıdır ve onları geleceğe öğretmenlerimiz hazırlamaktadır. Bundan dolayı geleceğe güvenle bakabilmemiz için öğretmenlik mesleğinin daha da yüceltilmesi gerekmektedir. Bizlerin bugünlerini sağlayan, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu, 2 milyonluk Adana’da 5 bin öğrenci ve öğretmen bulunduğunu belirten Zihni Aldırmaz, bu gerçekleş ışığında öğretmenlerin ne kadar önemli bir görev üstlendiğinin daha net ortaya çıktığını bildirdi.

Aldırmaz, Büyük Önder Atatürk’ün, “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” sözünü anımsatarak, şöyle devam etti:

“Atatürk bu sözü ile hem öğretmenlere verdiği değeri ortaya koymuş hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için onlara ne kadar çok güvendiğini vurgulamıştır. Bizler de öğretmenlerimize aynı güveni duyuyoruz. Türkiye’nin dünyanın en ileri ülkeleri arasında yerini alması çabasında öğretmenlerimizin büyük emeği vardır. Böylesine önemli bir görev üstelenen öğretmenlerimizin yaptıkları işi çok daha iyi yerine getirebilmesi için onlara maddi ve manevi olarak gereken destek sağlanmalıdır. Gelişmiş ülkeler seviyesine çıkabilmemiz eğitimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yapılmasına bağlıdır. Burada da kilit konumda öğretmenlerimiz vardır. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: