Alev Alan Tır’Dan Atlayıp Canını Kurtardı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ- Malatya karayolunun 40'ıncı kilometresinde, demir yüklü TIR, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ- Malatya karayolunun 40'ıncı kilometresinde, demir yüklü TIR, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Sürücü, aracını yolun sağına çektikten sonra kendini dışarı attı. Olay, dün gece meydana geldi. Ahmet Asar yönetimindeki 31 V 1118 plakalı TIR, Elazığ- Malatya karayolunun 40'ıncı kilometresindeki Karaali Köyü mevkiinde bir anda alev aldı. Sürücü Ahmet Asar, aracını yolun sağına çektikten sonra araçtan son anda atladı. Bir anda alevlerin tüm aracı sarması üzerine ne yapacağını anlamayan sürücü Asar, itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı. Gözleri önünde yanarak kullanılmaz hale gelen TIR sürücüsü Ahmet Asar, gözyaşlarına boğuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: