Alevi Kültür Derneği Zonguldak Şubesi Kermes Düzenliyor

Alevi Kültür Derneği Zonguldak Şubesi Kadın Kolları Başkanı Gülseren Duman, 21 Şubatta kermes düzenleyeceklerini bildirdi.

Alevi Kültür Derneği Zonguldak Şubesi Kadın Kolları Başkanı Gülseren Duman, 21 Şubatta kermes düzenleyeceklerini bildirdi.

Duman, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, derneklerinin Zonguldak şubesinin 2010 yılında kurulduğunu söyledi.

Şubelerinin kuruluşundan bugüne kadar Zonguldak'ta faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Duman, "Alevi Kültür Derneği kadın kolları olarak, dernek üyesi kadınlarımızın kendi el emeğiyle yaptığı ve Anadolu kültürünün parçası olan yiyeceklerin de içinde olduğu kermes düzenliyoruz. Amacımız, hem Zonguldak halkıyla kendimize has yiyeceklerimizi buluşturmak hem de derneğimizin çalışmalarını daha sağlıklı yapmak. Zonguldak halkını 21 Şubat'ta düzenleyeceğimiz kermesimize davet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: