Alex de Souza: Puanımız silinse dahi şampiyonluğa oynayacağız

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, puan silme olsa dahi şampiyonluğa oynamaya devam edeceklerini söyledi. Fenerbahçe'nin...

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, puan silme olsa dahi şampiyonluğa oynamaya devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu bir gazetecinin "Puan silme olayları konuşuluyor ve Fenerbahçe'nin gelecek yıl Avrupa Kupaları'na gidemeyeceği konuşuluyor" denmesi üzerine Alex, "Kaç puan silinecek" diye sordu. Gazetecilerin "12 puan silinebilir" denmesi üzerine "12 puan silinebilir o zaman belki dördüncü olabiliriz. O halde bile şampiyonluğa oynamaya devam ederiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Alex, Kayserispor karşısında girdikleri pozisyonları değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiklerini ifade etti.

Brezilyalı futbolcu, "Gittiğim her yerde kendime iyi bakıyorum. Takıma yaratacağım katkılar bundan geçiyor. Tecrübelerimle elimden gelenin en iyisin iyapacağım. Gitmediği anda güle güle diyeceğim." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz