Alex De Souza: Survivor'da yarışmayacağım

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex De Souza, Twitter hesabından açıklama yaptı. Survivor yeni sezon'da yer alacağı iddialarını Alex De Souza sosyal medya hesabından yalanladı.

Alex De Souza Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda yapacağı Survivor Ünlüler Gönüllüler'de yarışacağı iddialara cevap verdi. Survivor'a katılma gibi bir durumun olmadığını Alex de Souza sosyal medya hesabından yanıtladı.

Fenerbahçe'nin eski efsanesi Alex de Souza'nın Survivor gelecek sene yarışacağı iddia edilmişti. Ünlü futbolcu bu iddialara Twitter adresinden yanıt verdi. Alex, Survivor'da yer almayacağını kesin bir şekilde dile getirdi. Brezilyalı futbol efsanesi, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu televizyonda yayınlanan Survivor programında yarışacağı iddiasını yalanladı.
ALEX DE SOUZA KİMDİR?

4 Eylül 1977'te doğan Alex de Souza Brezilya'daki Paraná eyaletinin başkenti Curitiba'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine 1995 yılında Brezilya Série A takımlarından Coritiba'da başladı. 20 Haziran 2004 tarihinde 5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'de geçirdiği 8 yılda 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa sevinci yaşayan Alex, 2 kez de gol kralı oldu, 2007-2008 sezonu Şampiyonlar Ligi asist kralı olan Alex, Türkiye Ligi'nde 100'ler kulübü, Asist Krallıkları vs. gibi birçok kişisel başarıya sahiptir. 2012 yılında futbola başladığı Coritiba takımına geri döndü. Şubat 2014 tarihinde, 1000.maçına çıktı. 3 Ağustos 2014 tarihinde, Aralık ayında Bahia ile oynanacak son lig maçının ardından futbolu bırakacağını açıkladı. 7 Aralık 2014 Pazar günü Bahia maçı ile profesyonel futbol hayatına veda etti.