Alex Ferguson, Rıquelme'nin peşinde

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da Teknik Direktör Alex Ferguson'ın dün gece Glasgow Rangeres ile Villereal arasında oynanan maçta, İspanyol ekibini orta saha oyuncusu Juan Roman Riquelme'yi izlediği iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan The Mirror Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre, Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson'ın, Villereal'in Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Ramon Riquelme'yi izlemek üzere, Glasgow Rangers ile Villereal arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselme mücadelesi ilk maçına gittiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Gazetede yer alan iddiaya göre, Manchester teknik direktörünün Arjantinli yıldız orta saha oyuncusu için yaklaşık 10 milyon paundu gözden çıkardığı ifade edildi.

Gazetede haberinde ayrıca Manchester United Kulübü'nün yıllardır Riquelme'yi transfer etmek için çabaladığı ve Alex Ferguson'ın kardeşi Martin'inde Arjantinli futbolcunun hayranı olduğu ve dün geceki maçta kardeşiyle birlikte tribünlerde yerini aldığı ifade edildi.

Barcelona'dan Villereal'e transfer olan Riquelme'nin önümüzdeki transfer döneminde başka bir kulübü transfer olacağı ve Manchester'ın da şimdiden oyuncunun görüşmelere başladığı belirtildi. Manchester, Roy Keane'nin ayrılmasında sonra orta sahada önemli bir sıkıntı yaşıyordu.