Alex gidecek mi kalacak mı?

Fenerbahçe yönetimi, bir yandan da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcularla yakından ilgileniyor...

Alex ile 1 yıl daha
Devre arasında takıma takviye konusunda çalışmalarını sürdüren F.Bahçe yönetimi, bir yandan da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcularla yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertli takımda Mayıs 2009'da sözleşmesi bitecek olan kaptan Alex de Souza'nın da devam etmesi için görüşmeler sürüyor. Gelinen son noktada, iki tarafın sözleşmeyi 1 yıl daha uzatmaya yakın oldukları ve devre arasında yeniden imza atılabileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 2 yıl daha uzatma isteğine karşın, ısrarla 1 yılda direten Brezilyalı futbolcu, "F.Bahçe'de 1 yıl daha futbol oynayıp daha sonra ülkeme dönmek istiyorum. Daha sonra da futbolu bırakacağım" diyor.

İMZA DEVRE ARASI Yıldırım'ın da kalmasını çok istediği Alex'in 1 yıl ısrarı karşısında durumu kabullenebileceği, yapılacak son görüşmede de Brezilyalı oyuncunun 2 yıllık öneriyi kabul etmemesi durumunda sözleşmenin 1 yıl uzatılacağı alınan bilgiler arasında. Anlaşmanın sağlanması durumunda sezonun devre arasında taraflar masaya oturarak 1 yıllık imza atacaklar