''Alex ile bu hafta sözleşme olabilir''

İstahbul (AA) - Fenerbahçe Kulübü asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Alex'in sezon başından beri olan sakatlığı kamuoyuna yansıtılmadı ve performansıyla ilgili spekülasyonlar yapıldı. brezilyalı futbolcunun menajeriyle bu hafta sözleşme konusunda görüşeceğiz, imza olabilir" dedi.

Mosturoğlu, "Sivasspor maçında Fenerbahçe avantajını kullanamayınca, taraftarın teknik direktör Zico'yu istifaya çağırıp, ilk kez yönetime tepki göstermesini nasıl karşılıyorsunuz" şeklindeki soru üzerine, "Kaybedilmiş avantaj, puan farkını 8'e çıkarma avantajı. Yoksa şu anda zaten 6 puan avantajımız var. Lig yarışını erken bitirme şansını elde etmiştik, ama bu olmadı. Bunun düş kırıklığı var" dedi.

Reklam
Reklam

Taraftarların bir an önce şampiyonluğun gelmesini istediğini anlatan Şekip Mosturoğlu, "Taraftarımız bir an önce lig yarışının bitmesini, 100. yıl gibi çok anlamlı bir yılda lig şampiyonluğunun bir an önce gelmesini istiyor. Bu anlamda baktığınızda tepkileri doğal. Tepkiyi ortaya koyuş şekilleri de doğal. İyi oynadığınız zaman taraftar sizi olumlu teşvik eder, kötü oynadığınız zaman sonuç başarısız olursa futbol takımınız ve sizler eleştirilirsiniz. Biz buna alışığız"diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu, yönetim kuruluna gösterilen tepkinin, maçın sonunda tribünde kalan çok az bir taraftar grubunun içinde olduğunu kaydetti.

"Alex'in sakatlığı var"-

Şekip Mosturoğlu, Alex'in şu an ortaya çıkan kasıklarındaki sakatlığının sezon başından beri olduğunu belirterek, "Fakat bu sakatlığı kamuoyuna yansıtılmadı ve Alex'in performansıyla ilgili spekülasyonlar yapıldı. Şu an yaşadığı performans düşüklüğü de tamamen sözleşmesinin bitmesine bağlandı" dedi.

Mosturoğlu, Alex'in menajeriyle bu hafta sözleşmesiyle ilgili görüşeceklerini belirterek, "İmza olabilir" dedi.

Reklam
Reklam