Alex: Jubilemi Kadıköy'de Yapmak Isterim

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, jubilesini Kadıköy'de yapmak istediğini açıkladı.Marriot Otel'de düzenlenen basın...

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, jubilesini Kadıköy'de yapmak istediğini açıkladı.

Marriot Otel'de düzenlenen basın toplantısında yaklaşık bir saat onbeş dakika açıklama yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Alex, Başkan Aziz Yıldırım'ın havalimanında yapmış olduğu açıklamalar konusunda şunları söyledi:

"Başkan o gün Samet'e ne sordu. Sorduklarının zaten hepsini ben de başkanda onayladı. Samet baskı altında mıydı. Evet bence baskı altındaydı."

Bir gazetcinin "Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile bir daha bir araya gelmen mümkün gözükmüyor. Buradan birşey söylemek ister misin?" sorusuna, "Ben söylemek istediklerimi söyledim. Futbolla ilgili konularda anlaşmazlığa düşdük. Benim kendileri ile bir sorunum yok. Başkana yaşadığı süreçte bol şanslar diliyorum. Kendisine saygı duyuyorum." diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Alex, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Samet vasıtasıyla görüştüğünü ve Erdoğan'ın kendisine "Bugüne kadar yaptığın hizmetler için sana teşekkür ederim. Bana sadece gidiş saatini bildirir misin?" dediğini söyledi.

Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkacağını ve Türkiye'de şampiyon olacağına inandığını ifade etti. Alex, eğer bir gün antrenör olmaya karar verirse soyunma odasına sadece futbolla ilgisi olanları alacağını ve başkanları sokmayacağını kaydetti.

Bir gazetecinin, "Başkan Aziz Yıldırım, yaşanan olayda tavrını Alex'ten yana değilde neden Aykut'tan yana kullandı" şeklindeki bir soruya ise "Başkanın görüşüne göre ben Fenerbahçe'ye zarar verir hale gelmiştim. Başkan görevinden ayrılana kadar en iyisini yapmaya devam edecektir." cevabını verdi.

Yıldız oyuncu, jubilesini de Kadıköy'de yapmak istediğini ifade etti.

BASIN TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

Alex'in 2 saat 7 dakika süren basın toplantısına medyadan yoğun ilgi oldu. Toplam 36 kamera ile takip edilen toplantıyı çok sayıda gazeteci de izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz