Alex tarihin kapısında!

Kaptan Alex, ağları bir kez daha havalandırdığı anda, Fenerbahçe'nin ligde en çok gol atan yabancı futbolcusu unvanını elde edecek.

Boliç'i yakaladı Fenerbahçe'de 4. sezonunu geçiren Kaptan Alex, bir büyük onuru yaşamaya hazırlanıyor. Çünkü Brezilyalı futbolcu, bundan sonraki maçlarda atacağı bir golle, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de en çok gol atan yabancı futbolcu unvanını eline geçirecek. 13 Nisan'da Ankaraspor ile oynanan karşılaşmada ağları havalandıran Sambacı, 70 gole ulaşmış ve Elvir Boliç'i yakalamıştı. Alex, bu gol sayısına 120 maçta ulaşırken, Boşnak yıldız, 146 maçta 70 gol kaydetmişti. Brezilyalı yıldızın bir de gol krallığı bulunuyor.

Reklam
Reklam

‘Ders almalıyız'
Takım arkadaşları gibi Galatasaray yenilgisi nedeniyle morali bir hayli bozuk olan Alex, kaybetmemeleri gereken puanlar kaybettiklerini belirterek, "O puanları arıyoruz" dedi. Bunların kendilerine ders olması gerektiğinin altını çizen yıldız oyuncu, "Önümüzdeki yıllarda yapılanmamızı ona göre yapıp, olayı son raddeye bırakmamamız gerekiyor. Taraftarımız hep yanımızda oldu, hâlâ da yanımızda. Onlara destek ve sabırları için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.