Alex'ten yönetime mesaj

Geçen yıl uzun görüşmelerin ardından sözleşmesi 2 yıl uzatılan Brezilyalı yıldız, sezon sonu sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak F.Bahçe'de kalmak istediğini vurguladı. 5 yıldır sarı-lacivertli takımda görev yapan Alex, 202 maçla kariyerinde en fazla forma giydiği ikinci kulübün F.Bahçe olduğunu ve kulübünü çok sevdiğini belirtti.

F.Bahçe'de bu sezon sistem gereği oynadığı mevkii nedeniyle gündeme gelen kaptan Alex, kariyerini sarı-lacivertli kulüple devam ettirmek istiyor. Belediyespor maçında F.Bahçe formasını 202. kez giyen Brezilyalı yıldız, 2009 yılında sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, "Sarı-lacivertli formayla bugüne kadar güzel zamanlar geçirdim. Eğer kısmet olur da sözleşmemi yenilersem formasını en fazla giydiğim kulüp F.Bahçe olacak. F.Bahçe formasıyla şu ana kadar güzel ve mutlu zamanlar geçirdik. Bu kulübü çok seviyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

GÖREVİMİ YAPIYORUM F.Bahçe'nin şu ana kadar Brezilya'nın Palmerias kulübünden sonra formasını en çok giydiği ikinci kulüp olduğunu vurgulayan Alex, "F.Bahçe'de kalıp rekor kırıp kıramayacağımı zaman gösterecek. F.Bahçe formasıyla 202 maçtaki genel görüntü benim için gayet olumlu. F.Bahçe'de yapmam gerekenlerin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Umarım böyle devam eder" ifadelerini kullandı. Brezilyalı yıldız, geçen yıl sözleşmesinin bitiminde F.Bahçe yönetimi ile uzun süren görüşmeler sonunda mukavele yenilemişti