Alfa Kurye'den Tanıtım Toplantısı

Turkuvaz Medya Grubunun Sakarya temsilciliğini üstlenen Alfa Kurye Dağıtım, düzenlediği basın toplantısında çalışmaları hakkında bilgiler...

Turkuvaz Medya Grubunun Sakarya temsilciliğini üstlenen Alfa Kurye Dağıtım, düzenlediği basın toplantısında çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Turkuvaz Medya Grubunun Sakarya dağıtıcılığı görevine başlayan Alfa Kurye Dağıtım, düzenlediği basın toplantısında sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ev sahipliğini yapan Turkuvaz Medya Grubu Sakarya Temsilcisi Adem Yıldırım, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bulunan yayınların dağıtımında kısa sürede önemli bir başarı ivmesi yakaladıklarına vurgu yapan Yıldırım, reklam ve habercilik konusunda da çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: