Ali Atay ve Hazal Kaya'dan düğün pozu

Maral dizisinin çekimlerine ara veren Hazal Kaya ve uzun süredir birlikte olduğu Ali Atay, katıldıkları düğünde fotoğraf çektirdi. Fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Hazal Kaya, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Dizisi sezona ara veren Hazal Kaya, uzun süredir birlikte olduğu Ali Atay ile ilk kez yan yana poz verdi. Hazal Kaya ve sevgilisi Ali Atay, Senarist-oyuncu Berkun Oya ile 123 grubunun solisti Dilara Sakpınar'ın düğününe katıldı. Güzel oyuncu düğünden bir kareyi paylaşması üzerine, Ali Atay-Hazal Kaya fotoğrafı kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Fotoğraf, çok kısa süre içinde 20 bini aşkın "like" aldı.

İLK KEZ POZ VERDİLER

Uzun süredir beraber oldukları bilinen ancak yan yana görünmeyen çift artık ilişkilerini gizlemekten vazgeçti. Fotoğrafta Hazal Kaya'nın oldukça mutu olması da dikkatlerden kaçmadı.

HAZAL KAYA KİMDİR?

1 Ekim 1990'da Gaziantep'te doğan Hazal Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve 7 yıl boyunca bale ve keman dersleri almıştır. 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer alan Hazal Kaya, 2007 yılında lise 2. sınıftayken ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynamıştır, bu dizi güzel oyuncu için dönüm noktası olmuştur. Hazal Kaya, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil karakteriyle çok konuşulmuştır. Şimdilerde ise senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yazdığı, başrolünü oynadığı dizide "Maral" karakteri canlandırmaktadır.

Anahtar Kelimeler: