Ali Baysal Parkı’nı ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye tarafından Tuna Mahallesi’nde yapılarak hizmete açılan Ali Baysal Parkı’nı ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye tarafından Tuna Mahallesi’nde yapılarak hizmete açılan Ali Baysal Parkı’nı ziyaret etti.

Eşi Saadet Akın ile park içerisindeki kafeteryanın işletmecisi İsmet Fındık’ı ziyaret eden Başkan Akın vatandaşlar ile sohbet etti.

Ali Baysal Parkı’nın çok güzel bir park olduğunu, işletmecisi tarafından da titizlik ile hizmet verildiğini belirten Akın „ Burası 3 bin 600 metre kare alan üzerinde olan çocuğu, genci, yaşlısıyla herkese hizmet veren, kamelyalar, kafeterya, spor alanları, oyun parkı bulunan bir yer. İhale ile kafeteryasını kiraya vermiştik. İşletmeci tarafından hafta sonları açık büfe kahvaltı hizmeti de verilmeye başlanmış. Ayrıca isteyenler evlerinden kendileri yiyeceklerini getirip burada ailece hiçbir ücret ödemeden kahvaltılarını yapabiliyorlar. Bulunduğu alan itibari ile sakin bir bölgede olan Ali Baysal Parkı sürekli cıvıl cıvıl. Yapılan parktan her gün yüzlerce kişi istifade ediyor. Bu da bizi mutlu kılıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: