Ali Bilgin: "F.Bahçe yıldızlarla dolu"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin sağlık kontrolünden geçti. Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile Özel Acıbadem Hastanesi'ne gelen gurbetçi futbolcuya, sezon başı sağlık kontrolleri yapıldı. Ali, çeşitli servislerdeki kontrollerin ardından son olarak efor testine girdi.

İMZA PAZARTESİ GÜNÜNE KALDI
Fenerbahçe yöneticilerin çoğunluğunun, kulübün Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesindeki tarihi İshak Paşa Sarayı'nda bugün yapacağı organizasyona gitmesi nedeniyle, Ali Bilgin'in imza töreni 2 Temmuz Pazartesi gününe kaldı. Ali Bilgin'in imza töreniyle ilgili detayları, sarı-lacivertli kulüp daha sonra açıklayacak.

Reklam
Reklam

ALİ BİLGİN: "HERŞEY FENERBAHÇE İÇİN"
Sağlık kontrollerinden sonra bir açıklama yapan Ali Bilgin, "Fenerbahçe'yle anlaşmaya vardığım için çok mutluyum. Artık yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Daha önce Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda maça çıkmıştım. Tek kelimeyle muhteşem bir stadyum. Fenerbahçe'nin kadrosu yıldızlarla dolu. Hepsi de bir birinden yetenekli oyuncular. Fenerbahçe taraftarının takıma verdiği destek de olağanüstü. Her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister. Böyle bir takımla, böyle bir statta, böyle muhteşem bir seyirci karşısında oynamak, bana büyük mutluluk verecek. Artık her şey Fenerbahçe için. Yeni sezon başlayınca çok calışıp, formayı kapmak ve takımın değişmez oyuncularından olmak artık tek hedefim. Bu yıl Fenerbahçe'yle büyük hedeflere koşacağız ve başarılı olacağız " diye konuştu.