Ali Bilgin: "Haklı bir galibiyet aldık"

Fenerbahçe, kendi sahasında Ankaragücü'nü 2-0 yenerek, galibiyet hasretine son verdi ve lig tarihindeki 900. galibiyetini elde etti.

CEMAL AYDIN: "İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU SAHAYA YANSITAMADIK"
Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın maç sonrası yaptığı açıklamada, kupa maçının yorgunluğunu hissettiklerini belirterek, "Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Takımda Salı günü oynadığımız kupa maçının yorgunluğu vardı. Fenerbahçe'yi kutluyorum ve Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile oynayacakları maçta kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın federasyonu hedef alan açıklamalarıyla ilgili bir soruya Aydın, "Nuri Albayrak'ın üslubunu doğru bulmuyorum. Kendi düşüncesidir. Ben doğru neyse onu desteklerim, doğru bildiğim yolda yürürüm" ifadelerini kullandı.

ALİ BİLGİN: "HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"
Karşılaşmada Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Ali Bilgin, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Kazanmak istiyorduk, sahaya 3 puan için çıkmıştık. Bunu da başardık, haklı bir galibiyet aldık. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, daha farklı da kazanabilirdik. İlerleyen haftalarda galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu galibiyet CSKA Moskova ile deplasmanda oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçı öncesi büyük moral oldu. Moskova'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

DEIVID: "CSKA MOSKOVA MAÇINDAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ"
Brezilyalı futbolcu Deivid ise 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Sahaya galibiyet parolasıyla çıkmıştık. İyi mücadele ettik, galip geldiğimiz için mutluyuz. Artık bu maç geride kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile deplasmanda çok önemli bir maç oynayacağız. Bu maça konsantre olmalıyız. Moskova'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak, bu hedefimizi de gerçekleştireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Brezilyalı futbolcu Vederson da galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Lig tarihindeki 900. galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz. Kendi sahamızda 3 puan almak önemliydi. Takımdaki herkes görevini tam anlamıyla yerine getirdi ve haklı bir galibiyet aldık. Önemli olan buradan galibiyetle ayrılmamızdı" dedi.

Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusu Mustafa Özkan da, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, "İlk golü kalemizde görünceye kadar ortada bir maç oldu. Fenerbahçe'nin bu dakikaya kadar önemli bir gol pozisyonu yoktu. Çok üstün bir futbol sergilemediler. Sonuçta büyük bir takıma karşı oynadık, iyi mücadele ettik, ama skor olarak istediğimizi alamadık" yorumunda bulundu.