Ali Çalkılıç, Dualarla Uğurlandı

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç'ın babası Ali Çalkılıç (77), son yolculuğuna...

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ekrem Çalkılıç'ın babası Ali Çalkılıç (77), son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Çalkılıç'ın cenazesi, vasiyeti üzerine öğle namazında Kartal Yakacık Yeni Mahalle Öğretmen Sokaktaki mescidden kaldırıldı. Çalkılıç'ın cenaze törenine, Yeniyüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Fox Tv Genel yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ali Çalkılıç için helallik alındı ve dua edildi. Ali Çalkılıç'ın cenazesi, Küçükyalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: