Ali Dürüst: Bir Anlaşma Oluduğu Vakit Resmi Kanallardan Açıklarız

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Drogba transferiyle ilgili bir anlaşma olduğu vakit resmi kanallardan...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Drogba transferiyle ilgili bir anlaşma olduğu vakit resmi kanallardan açıklama yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş’ı 2 – 1 yenen Galatasaray’da ikinci başkan Ali Dürüst, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Önemli bir derbi maçıydı. Özellikle ikinci devrenin başında olabilecek bütün olumsuzluklar oldu. Yarının başında bir gol yedik ve kırmızı kart görerek 10 kişi kaldık. Ona rağmen ikinci yarı farkı da arttırabilirdik. Burada önemli olan iyi oynayıp 3 puan almaktı; bunu başardığımız için çok mutluyuz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü futbolcu Drogba’yla ilgili bir soruya da Ali Dürüst, “Bir anlaşma olduğu vakit resmi kanallardan açıklarız.” cevabını verdi.

Dürüst, Melo’nun gördüğü kırmızı kartla ilgili de pozisyonu görmediğini; ancak Brezilyalı futbolunun Oğuzhan’a tükürmediğini söylediğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: