Ali Dürüst: İstifa söz konusu değil

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüsüt, bugün basın yayın organlarında istifa ettiği şeklinde çıkan haberlerin...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüsüt, bugün basın yayın organlarında istifa ettiği şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı.
Galatasaray Adası'nda yapılan divan kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ali Dürüst, istifa sorularına "İstifam söz konusu değil. Görevime devam ediyorum" diye cevap verdi.
Bir gazetecinin yönetim içinde Adnan Öztürk ile sorunlar yaşadığını belirtmesi üzerine İkinci Başkan, şu cevabı verdi:
''Yönetim kuruluna seçildik ve hep beraber Galatasaray iyi olsun diye çalışıyoruz. Başka bir amacımız yok. Yönetim kurulunun amacı hizmet etmektir. Ne benim ne de Adnan kardeşimin başka bir amacı yoktur. Arkasında bir şey aramaya gerek yok. Sadece spekülasyon.'' dedi.

Reklam
Reklam

MUHİM OLAN LİGİ İYİ YERDE BİTİRMEK
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'e mağlubiyetle başlamasının ardından yapılan eleştiriler içinse Ali Dürüst, şu cevabı verdi:
''Mühim olan kötü veya iyi başlamak değil, iyi bitirmek. Tabii ki ilk maçı kazanmak istiyorduk ancak olmadı. Bunları speküle etmek bizim için olumsuzluktur. Ligin başı ve bunları konuşmak için çok erken. Galatasaray'da zaten bunları konuşma ortamı hiçbir zaman olmamıştır ve olmamalıdır. Bizim alışmadığımız bir ortam. Mağlubiyetler de olabilir, başka da olabilir. Böyle bir ortama gelmek, bunları konuşmak için çok erken ve Galatasaray'ın yapısına aykırıdır. Bunlar geçecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz