Ali Dürüst: Schalke 04 Maçını Kazanıp Bir Üst Tura Çıkmak Istiyoruz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile oynayacakları maçı...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile oynayacakları maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.

2013 CEV Champions League Dörtlü Finali'nde Burhan Felek Spor Salonu'nda Galatasaray Daikin ile Unendo Yamamay arasında oynanan üçüncülük maçını seyreden Dürüst, çıkışta Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Salı günü Almanya'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Schalke 04 maçını değerlendiren Ali Dürüst, "Schalke maçının ilk devresi bitti. İkinci devreyi oynayacağız. Galatasaray her maçı kazanmak için oynar. Schalke maçını kazanıp bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Bu maça çok konsantre olduk, İnşallah şansta yanımızda olur." dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyonluk yarışında son iki haftada takımın 4 puan kaybettiğini hatırlatarak "Takımda bir sıkıntı mı var ?" şeklindeki bir soruya da Ali Dürüst, "Bitti" diyerek cevap vermekten kaçındı.

İkinci Başkan Dürüst, kulübün organize ettiği turnuvada İtalya temsilcisi Unendo Yamamay maçını almak istediklerini ancak kaybettiklerini Türk voleyboluna hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: