Ali Dürüst’ten Açıklamalar

Galatasaray'ın olağan divan kurulu sonrası basın mensuplarının sorularının cevaplandıran Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst,...

Galatasaray'ın olağan divan kurulu sonrası basın mensuplarının sorularının cevaplandıran Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, sözleşmesi feshedilen Çek futbolcu Milan Baros ile Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) verdiği para cezasını değerlendirdi.

İlk olarak Galatasaray Şubat Ayı Olağan Divan Kurulu’na ilişkin açıklamalarda bulunan Dürüst, “Hocamız güzel bir sunum yaptı. Zaten bizim hocamızla hep beraber olmamızla ilgili bir sunuş yaptı. Tabii ki şampiyonluklar, sportif başarılar önemli ama ondan ziyade artık altyapımızda sekteye uğramış bir durum var. Bunu tekrar izole etmek için yeni oyuncular yetiştirmek için, çalışma yapılmış. Bu konuda bir sunum yapıldı. İyi bir toplantı oldu” dedi.

Reklam
Reklam

“HEPİMİZİN GALATASARY’IN BÜTÜN DÖNEMLERİNE KEFİLİZ”

Bir basın mensubunun Adnan Polat'ın bir televizyon kanalında "Galatasaray'ın şike yapmadığına kefil olamam" sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Dürüst, “Herhalde bir dil sürçmesi gibi algılıyorum. Biz hepimizin bütün dönemlerine kefiliz. Galatasaray hiçbir şeyin içinde olmamıştır olmayacaktır. Geçmişimize hep beraber kefiliz” diye konuştu

"BAROS İKİ AY SONRA ZATEN SERBEST KALIYORDU"

Milan Baros’un sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak ise Dürüst, “İki ay sonra zaten serbest kalıyordu. Ama bugünden sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik. İki taraf için de bu daha uygun oldu. Bundan sonra kendisi nasıl hayatını idame ettireceğine, kendisi karar verecek” şeklinde konuştu.

“DROGBA RESMİ OLARAK BİZİM OYUNCUMUZ OLDU”

Galatasaray’ın yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Drogba’nın geçici lisans almasıyla ilgili olarak ise Dürüst, “Geçici lisansı geldi. Artık resmi olarak bizim oyuncumuz oldu. İlk 11’de yer alıp almayacağını da hocamız karar verecek” açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) Galatasaray’a verdiği para cezasıyla ilgili olarak ise Ali Dürüst, “SPK’nın cezası, geçmişte yapılan bir eksik beyanla ilgili bir ceza. O günkü yönetimle ilgili. Ama Galatasaray’da bir devamlılık vardır. Görüşüp gerekli girişimler yapılacaktır” ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz