Ali Dürüst'ten Süper Final Değerlendirmesi

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Süper Final'de 5 puanlık farklarının ve fikstürün kesinlikle avantaj olmadığını...

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Süper Final'de 5 puanlık farklarının ve fikstürün kesinlikle avantaj olmadığını belirterek, "Ligde oynadığımız 34 maç geride kaldı. Şimdi önümüzde 6 tane oynayacağımız maç var. Hepsini kazanmak istiyoruz" dedi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu Başkanlık seçimlerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, Spor Toto Süper Final'deki şanslarını değerlendirdi. Play-off sistemine baştan beri karşı olduklarını hatırlatan Dürüst, "Ligde birinci kademeyi bitirdik. Bu senenin kaosundan bir kademe daha çıktı. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanıp, bir şampiyonluk daha kazanacağız. Play-off sistemine sıcak bakmıyoruz.

Reklam
Reklam

Bu sene zaten bu olay olağanüstü durumdan çıktı. Baştan öngörülmemişti. Bu olağanüstü durum ortadan kalktıktan sonra yine normal duruma dönmesini tercih ediyoruz. Türk futboluna da faydası olmayacağını düşünüyoruz. Bu sene böyle oldu ve oynayacağız, Süper Final oynayacağız ve hayırlısıyla da bitireceğiz" dedi.

Galatasaray olarak 5 puanlık farklarının bir avantaj olup olmadığının sorulması üzerine ise Ali Dürüst, "Fikstür avantaj değil, 5 puanlık fark da avantaj değil. Ligde oynadığımız 34 maç geride kaldı. Şimdi önümüzde 6 tane oynayacağımız maç var. Herkes birbiriyle oynayacaktır. Ne fikstür, ne puan avantajı vardır. Galatasaray'ın amacı çıkıp bütün maçlarını almaktır. diğer takımlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Melo ve Riera konusuyla ilgili olarak ise Dürüst, "Fatih hocanın oyuncularla görüşmesi oldu. Bu yarışa hep beraber çıktık, beraber bitirmek istedik. Yapmış oldukları bu hareketi de affetmemiz sözkonusu değil. Disiplin cezalarını uygulayacağız. Böyle kavgalar olmasını istemiyoruz ama 34 maçı beraber yürüdük, kalan maçları da hep beraber yürüyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: