Ali Erbaş'ın sağlık durumu nasıl? Ali Erbaş'ın hastaneye kaldırıldığı iddia edildi!

Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş’ın sağlık durumu nasıl? gündemde en çok aranan başlıklardan biri oldu. Ali Erbaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından vatandaşlar, arama motorları üzerinden ‘Diyanet İşleri Başkanı korona mı oldu?’, ‘Ali Erbaş’ın sağlık durumu nasıl? soruları hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Diğer yandan bazı kaynarda Ali Erbaş’ın hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Peki, Ali Erbaş kimdir? İşte, Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş’ın sağlık durumu!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hastaneye mi kaldırıldı? arama motorları üzerinden en çok merak edilen konulardan biri oldu. Erbaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra pek çok kişi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Ali Erbaş koronavirüse mi yakalandı? İşte, Ali Erbaş’ın sağlık durumu hakkında detaylar!

**DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

****

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Hastaneye kaldırıldığı iddialarının ardından, Erbaş'ın durumunun iyi olduğu ve birkaç gün hastanede gözetim altında tutulacağı bilgisi paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabı üzerinden korona virüse yakalandığını böyle duyurmuştu:

**ALİ ERBAŞ KİMDİR?

**

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1961 yılunda Ordu'da doğdu. İlköğretimi Yeşilyurt Köyü İlkokulunda tamamlayan Erbaş 1980 yılında Sakarya İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Erbaş, üniversite eğitimini ise Marmara Üniveristesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladı. Akademik kariyerinin ardından Ali Erbaş, 2011 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Müdürlüğü'ne atandı.

1982-1993 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Fatih Müftülüğüne bağlı çeşitli camilerde din görevlisi olarak vazife yaptı.

Erbaş, 1988-1990 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için açılan ihtisas kursuna devam etti.

Ali Erbaş, 1993 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı’na Yardımcı Doçent olarak atandı. 1994 yılında, Paris’te Centre George Pompidou ve Sorbonne Üniversitesi kütüphanelerinde Dinler Tarihi ve Din Bilimleri alanında araştırmalar yaptı. Arından, 1996-1997 öğretim yılında bir yıl boyunca Strasbourg Beşerî Bilimler Üniversitesi'nde misafir öğretim üyesi olarak alanıyla ilgili araştırmalar yaptı.

Reklam
Reklam