'Ali Gürbüz'ün Altın Kemeri Antalya'ya Getireceğine Yürekten Inanıyoruz'

Antalya'nın Elmalı ilçesi Yuva Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün bu sene...

Antalya'nın Elmalı ilçesi Yuva Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün bu sene üçüncü defa rakiplerini yenerek birinci olmasını ve cumhuriyet tarihinde il bazında bir başarıya imza atmasını beklediğini söyledi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in konuğu olarak turizm şehrine gelen Başkan Hüseyin Şahin, 651 Tarihi Kırpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz ve güreşçilerle bir araya geldi.
Temmuz ayı içinde yapılacak olan Kırkpınar güreşlerinde altın kemeri Antalya'ya getirme heyecanı içinde olduklarını belirten Şahin, Gürbüz'e Elmalı halkı olarak desteklerinin tam olduğunu kaydetti.
Şahin, "Ali Gürbüz'ün babası Recep Gürbüz Antalya'ya ilk kemeri 1988 yılında getirdi. Babasını geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kısa sürede kaybettik. Merhum Recep Gürbüz'ün mezarı Elmalı'da. Babasının yolunda ilerleyen Ali Gürbüz'ün bu sene rakiplerinin sırtını tek tek yere getirerek altın kemeri Antalya'ya getireceğine yürekten inanıyorum. " diye konuştu.
Ali Gürbüz'de ata sporu güreşe destekleri için Başkan Şahin'e teşekkür etti. Gürbüz, Kırkpınar hazırlıklarını altın kemeri üçüncü defa Antalya'ya getirmek için çalıştığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: