Ali Kaptan Diş Hekimlerinin Konuğu Oldu

Çukurova Diş Hekimliği Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Sosyal Konuşmacı’ programına konuk olan oyuncu Erkan Petekkaya,...

Çukurova Diş Hekimliği Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Sosyal Konuşmacı’ programına konuk olan oyuncu Erkan Petekkaya, “Adana toprağının bereketi bana da yaradı” dedi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki ‘Ali Kaptan’ rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Erkan Petekkaya, Çukurova Diş Hekimliği Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Sosyal Konuşmacı’ programına konuk oldu. Usta oyuncu burada yaptığı konuşmasında, Adana’yı çok sevdiğini ifade ederek, “Adana toprağının bereketi cüzdanlara da bereket getiriyor. Adana sıcak, insanı da sıcak. Beyaz Gelincik dizisinde çok para kazandım. Adana toprağının bereketi bana da yaradı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bölgenin eğitimine ve geleceğine ellerinden geldiği kadar katkı sunduklarına inandıklarını belirten Petekkaya, diş hekimlerine şöyle seslendi:

“Dünyada saygı duyduğum mesleklerden biridir hekimlik. Bir hekimin hastasına nasıl canla başla koştuğunu çok gördüm. Ailesini bütün hayatını unutup sadece o hastanın acısını dindirmeye uğraşıyor. Bu yüzden sizlere çok saygı duyuyorum. Gece dişimiz ağrıdığında o an o ağrının geçmesi için binlerce lira verirsiniz. Biz önümüze konan senaryoyu oynuyoruz gerçek değil ama sizin yaptığınız iş gerçek. Eğer burada böyle dik oturabiliyorsak hala ben ekmeği çiğneyebiliyorsam bunlar siz diş hekimleri sayesinde. Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor.”

Rolleri siz mi seçiyorsunuz sorusu üzerine farklı karakterleri oynadığını belirten oyuncu Erkan Petekkaya, “Ben tek bir karakterde oynamıyorum. Beyaz Gelincik'te farklı bir karakterdeydim, Öyle Bir Geçer Zamanki'de farklı bir karakter Ali Kaptan gibi şimdi de Dila Hanım dizisinde farklı bir karakteri oynuyorum. Ben absürt komedi, inşaat işçisini hatta köpek diye bir adamı bile oynadım. Ama reyting denen bir sistem var oyuncular, yapımcılar bir karakter tuttu mu ona devam ediyor” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan diş hekimleri, usta oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: