Ali Karasu, Bursaspor'a yeniden talip!

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, 8 Ekim'de yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayı düşündüğünü belirterek, "Aday olmam konusunda taraftarlardan destek görüyorum, kent dinamiklerinden değil" dedi.

Karasu yaptığı açıklamada, ilk oturumu 8 Ekim günü Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi yeniden aday olması yönünde taraftarlardan yoğun destek gördüğünü ifade etti.

Birkaç gün daha düşüneceğini belirten Karasu, "Yeniden aday olmayı düşünüyorum. Yeniden aday olmam konusunda bir karara varırsam yönetime alacağım isimler de kafamda hazır. Mevcut yönetimden en fazla 3 kişiyi listeme alırım" dedi.

Reklam
Reklam

Karasu, aday olması ve seçilmesi halinde biriken borcun tamamını ödeyeceğini de vurgulayarak, "Önce karar vermem gerekiyor. Ancak aday olmam konusunda taraftarlardan destek görüyorum, kent dinamiklerinden değil" görüşünü kaydetti.

Yeşil-beyazlı takımın yarın deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçına da değinen Karasu, şunları söyledi: "Hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda Boluspor karşısında 1-0 galip gelerek turu geçmemize rağmen iyi bir oyun sergileyemedik. Futbolcularımın Sivasspor maçında heyecan veren, mücadeleci oyunlarını sahaya yansıtarak, puan ya da puanlarla Bursa'ya döneceklerine inanıyorum. Ben sezon öncesi de takımıma güvendim. Şimdi de çok güveniyorum. Biz çok iyi bir takım oluşturduk. Eğer olağanüstü genel kurulda aday olmazsam, aldığım emaneti daha da ileriye götürmüş, iyi bir takım oluşturmuş şekilde teslim etmenin mutluluğunu yaşayacağım."