Ali Kınık 30 Ağustos'ta Osmancık'ı Coşturdu

Osmancık Ülkü Ocakları'nın organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ali Kınık konseri gerçekleşti

Osmancık Ülkü Ocakları Teşkilatı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına denk getirilerek planlanan Ali Kınık konseri dün akşam saat 20:00’de Osmancık Sahil Park’ta yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı Osmancık Sahil Park’ta açık havada saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan konserde MHP Çorum il Başkanı Av. Ercan Daşdan kısa bir konuşma yaptı. Ünlü şarkıcı Ali Kınık’ ın sevenleriyle buluştuğu konserde, Ali Kınık hayranları ve sevenleri alanı tamamen doldurdu. Sandalye bulamayan izleyiciler ise konseri baştan sona kadar ayakta izlediler.

Reklam
Reklam

Osmancık Ülkü Ocakları teşkilatının organize ettiği Ülkü Ocağı teşkilatlarının da geldiği konsere Osmancık Belediye Başkanı Av. Bekir Yazıcı, MHP Çorum il Başkanı Av. Ercan Daşdan ve Çorum il yönetimi, Kamusen Çorum il Temsilcisi Mahmut Alparslan, Osmancık eski Belediye Başkanı İ.Avni Kılıç, MHP Osmancık ilçe Başkanı Yusuf Başkemer ile yönetim kurulu üyeleri, Osmancık Ülkü Ocakları başkanı Kamil Aksan, Belediye meclis üyeleri Alaatin Uğur, Yusuf Çıplak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşam saat 20.00’de başlayan konserde sahne alan Ali Kınık dinleyicilerin karşısına çıktı. Sevilen şarkılarıyla dinleyicileri coşturan Ali Kınık çok sayıda söylediği hem çalıp hem de seslendirdiği güzel türkülerle sevenleriyle buluşmasının ardından konser sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: