Ali Korkut, Borsa Meclisinde Konuştu

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ticaret Borsası Meclis salonunda Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis...

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ticaret Borsası Meclis salonunda Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine 4 yıllık çalışmalarını içeren sunum yaptı. Güzel şeyler yaptıklarını belirten Ali Korkut, alınacak daha çok yol, yapılacak çok işleri olduğunu söyledi. Borsa Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ve üyeler sunumdan memnun oldular.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Borsa Meclis üyelerine sunum yapan Ali Korkut, ilk günden bu yana geçen süreçte belediyenin geçirdiği evrenin sürünme aşamasındaki çocuğun koşma noktasına gelmesine benzetti. Borsa yöneticilerine yaptığı sunumda, işi maaş ödemek olan bir belediyeyi hizmet üreten belediye noktasına taşıdıklarını söyledi. Korkut, sunumuna personel sayısı, belediye hizmet binasının içler acısı durumu ile kısa sürede başlayan değişimle başladı. Hizmet binasından başlayan değişimin Yakutiye Kent Meydanı, 52 park, 25 oyun bahçesi, 25 futbol sahası ile devam ettiğini anlatan Korkut, Üç Kümbetler Projesi, Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projeleri ile insanın olduğu her alana ulaşan hizmetler ile yürüyüşlerinin sürdüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Duran belediye başkanı olmadığını, durmaya da niyetinin bulunmadığını söyleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, “Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Sultan Melik, Mehdiefendi, Habibefendi, Rabiahatun, Hasanibasri mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi uyguluyoruz. 80 milyon lira civarında kamulaştırma parası ödedik. Her vatandaşımızı razı ederek, rıza Pazar bu işlemleri gerçekleştirdik. Bu para şehir ekonomisinde döndü. Şimdi yapım sürecine geçiyoruz. Arsa satışlarımız yakın zamanda başlayacak. Erzurumlu firmaları tercih edeceğiz. TOKİ müteahhitlerinin şehre artısı yok. Biz istiyoruz ki yağımızla kendimiz kavrulalım, başkaları değil. Sporun her dalında, kayakta, boksta başarılar elde ettik. Gençliğimizin elinden tutuyoruz. Bunları yaparken zorluklar içerisinden gelen bir belediye olduğumuzu da herkes bilmeli. Bir eli yağda bir eli balda olmadık. Aksine, sıkıntılar içerisinden geldik” dedi.

Sunumun ardından söz alan Borsa Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Başkaya et dağıtımı için yoksullar ile Erzurumlu çiftçi ve besiciler adına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: