Ali Şekerdağ Gruplarını Açıkladı

02 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan Elazığ TSO Seçimleri için 14 meslek grubu seçim listesi belirlendi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ seçim grublarını açıkladı.Şekerdağ yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri 02 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olup, seçimlere başkanlığım altında 14 meslek grubunda ilimiz iş dünyasının yakından tanıdığı çok değerli arkadaşlarımızla seçim gruplarımız belirlenmiştir.

Seçimlerde oy kullanacak olan tüm Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası camiasının her bir ferdi bizim için çok değerli ve her biri Elazığ TSO’yu en iyi şekilde temsil edecek bilgi ve donanıma sahiptir. Ancak, yasa gereğince 14 meslek grubu için 98 kişilik Meslek Komiteleri ve bunların içinden 42 kişilik Meclis, 11 Kişilik Yönetim Kurulu, 4 kişiden oluşan TOBB Üst Kurul Delegesive 4 kişiden oluşacak şekilde Disiplin Kurulu Üyesi seçilecektir.

Reklam
Reklam

Dolayısı ile her bir üyemizinbu ünvanlar altında olmasa da Odamızda söz sahibi olduklarını belirtmek istiyorum. Odamız Genişletilmiş Meslek Komitesi ve Zümre Toplantılarına her üyenin katılma, söz söyleme hakkı olduğu gibi, mesai kavramı olmaksızın bizlere ve Odamıza sorunlarını ve beklentilerini iletmesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada mümkündür.

Bu düşüncelerle, 02 Şubat 2013 tarihinde Elazığ TSO Seçimlerine katılacak olan 42 kişilik Meclis Üyesi Listemizi Elazığ TSO camiasıyla paylaşır seçimlerin Camiamıza ve İlimize hayırlar getirmesini temenni ederiz"dedi.

Seçim grubları şöyle;

1. Grup

Y. Zeki KILIŞÇI

Zülfü ALTINTAŞ

Erhan KALINCA

2. Grup

Fatih KAPLAN

Fadlı SİS

Mehmet ÇİÇEK

3.Grup

Tevfik ÖZLÜ

Yıldırım DEMİRBAĞ

Necmettin KUBİLAY

4.Grup

Ali ŞEKERDAĞ

İhsan ÇALIŞKAN

Mehmet ERCAN

5.Grup

Abdullah EVLİYAOĞLU

Namık ÇEÇEN

Mustafa TAVUŞ

6.Grup

Muammer KÖKÇÜ

Muhlis AŞUT

Mehmet KARABALIK

7.Grup

Naim TOPRAK

Mehmet TURHAN

Ertuğrul ÇETİNKAYA

8.Grup

Celal KARAKAYA

Fuat GÖÇER

Cemal AYYILDIZ

9.Grup

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Mustafa PİRİNÇCİ

Reklam
Reklam

Yılmaz YEŞİLKAYA

10.Grup

Hasip BAHÇECİ

Adnan YÜKSEL

Murat YAMANOĞLU

11.Grup

Cezayir AYDIN

Aydın KARATAŞ

Mehmet Emin YÜKSEL

12.Grup

Polat ŞAROĞLU

Adem AKBULUT

Bilal AKPOLAT

13.Grup

Hakan AKAN

İsmail AKDEMİR

Cihan TELO

14.Grup

Nuri ÖNAL

Mustafa GÖKÇE

Özdal ELÇİ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: