Ali Şen'den Fenerbahçe'ye lobi çağrısı

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, mevcut yönetim kuruluna, UEFA nezdinde yaşanabileceklerle ilgili dikkat çekerek...

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, mevcut yönetim kuruluna, UEFA nezdinde yaşanabileceklerle ilgili dikkat çekerek lobi çalışmalarında bulunulması yönünde uyarılarda bulundu.
Sarı - lacivertli kulübün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Ali Şen, Fenerbahçe'yi büyük bir tehlikelerin beklediğini belirterek, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmada hazırlanacak iddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesi durumunda UEFA'nın harekete geçebileceğini dile getirdi.
Şen, ''UEFA beklenen deliller oluşmuş diye kabul edip, mahkeme kararını beklemeyebilir. UEFA'da yönetmelikler böyle. Bizim lobi yapmamız lazım. Haklı olduğumuz konularda bilmeyenlere fikirlerimizi aktarmamız lazım.'' şeklinde konuştu.
Camiaya birlik beraberlik çağrısında da bulunan Şen, ''Bu salon 10 bin kişi olsa 10 bin kişi dolardı. Aramızda birbirini sevmeyen insanlar olabilir. Ancak bugün kaş çatma günü değildir. Bugün normal bir genel kurul günü değildir.'' diye konuştu.
Ali Şen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyesi Mehmet Ali Aydınlar'ın ve UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik'le ilgili camianın takındığı tavra karşılık, şu ifadeleri kullandı:
"Şenes Erzik'e ihtiyacımız olacaktır. O açıktan desteğini bize gösteremez. Erzik'e ihtiyacımız her zamandan daha fazladır. TFF Başkanı Aydınlar çok iyi bir Fenerbahçelidir. Her kelimesini her hareketini beğenmeyebiliriz; ama bugünkü kadar birlik ve beraberlik günü tarihimizde yoktur. Ne Mehmet Ali Aydınlar'ı ne de diğer bazı isimleri beğenmesek bile tepki göstermeyelim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz