Ali Ülker, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Fatih Üniversitesi İşletmeciler ve Ekonomistler Kulübü (MANEC)...

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Fatih Üniversitesi İşletmeciler ve Ekonomistler Kulübü (MANEC) tarafından gerçekleştirilen "Bir Başarı Öyküsü" adlı organizasyona konuşmacı olarak katıldı. Yıldız Holding ve kurucu markası Ülker’in başarı hikâyelerini anlatan Ali Ülker, tecrübelerini paylaşıp öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Yıldız Holding’in endüstriyel hikâyesinin 1944’te, Sabri ve Asım Ülker’in Türkiye’ye duyduğu güvenle başladığını belirten Ali Ülker, onların dönemin zor koşullarına rağmen, bu ülkenin geleceğine inandığını söyledi. Ali Ülker “Onların imkânsızlıklar nedeniyle kısıtlı miktarda başlattıkları bisküvi üretimi ve bunu takip eden uzun dönemdeki sabırlı çalışmaları, günümüzde gıda ve içecek odaklı çalışan Yıldız Holding’in temellerini attı. Yıldız Holding’de bu temeller üzerine pek çok yeni kıymetler inşa edildi. İşimiz gıda ve içecek esas olmak üzere büyüdü, yerel bir şirket olmaktan çıkarak, ‘uluslararası’ hedefleri olan bir şirkete dönüştü.” diye konuştu.
Bugün Yıldız Holding olarak, sadece kazanç ve iş odaklı bir şirket olmaktan öte “mutluluk veren” bir şirket olmak gayesini taşıdıklarını belirten Ali Ülker, "tüketicilerimizi, müşterilerimizi, çalışanlarımızı ve hissedarlarımızı her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir gıda ve içecek şirketi olmak" için çalışıyoruz dedi.
Yıldız Holding’in kurucusu ve onursal başkanı Sabri Ülker’in geliştirdiği değerleri de paylaşan Ali Ülker, müşteriye verilen önceliğin, kaliteye verilen önemin altını çizdi. Ülker, başarıyı yakalamak ve sürdürmek için yürüttükleri çalışmaları da aktardı.
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, yaptığı konuşmada bir ürünün geliştirilmesi, üretilmesi ve pazarlanması sürecinde dikkat edilmesi gerekenleri de gençlerle paylaştı.
Gençlere üniversite hayatları boyunca çalışmalarını, ilgilendikleri sektörleri gözlemlemelerini öğütleyen Ali Ülker, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Programın ardından, Ali Ülker’e İşletmeciler ve Ekonomistler Kulübü tarafından plaket takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz