Aliağa 3. Uluslararası Özgür Dünya Çocukları Şenliği başladı

İZMİR (A.A) - Aliağa Belediyesi'nin üçüncüsünü düzenlediği "Uluslararası Özgür Dünya Çocukları Şenliği" başladı.

İZMİR (A.A) - Aliağa Belediyesi'nin üçüncüsünü düzenlediği "Uluslararası Özgür Dünya Çocukları Şenliği" başladı.

Kazakistan, Ukrayna, KKTC, Bulgaristan ve Bosna-Hersek'ten gelen çocukların ve vatandaşların katıldığı şenliğin açılışı için kortej yürüyüşü düzenlendi. Misafir çocukların, Aliağa Belediyesi bandosu eşliğinde yöresel kıyafetleri ve bayraklarıyla yaptığı yürüyüşe vatandaşlar alkışlarla eşlik etti.

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşünün ardından yaptığı konuşmada, "Aliağa'da 3 yıldır düzenlediğimiz şenlikte misafir çocukları ağırlamaktan, onların mutlu olduğunu görmekten son derece mutluyuz. 3 gün boyunca misafir ülke çocuklarımızla birlikte hem şenliğimizi hem de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kentimizde coşkuyla kutlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: