Aliağa Belediye meclisinin ikinci birleşimi tek gündem ile toplandı

İzmir’de, Aliağa Belediyesi’nin aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi tek gündem maddesi ile toplandı.Aliağa Belediye meclisinin ikinci birleşimi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde toplandı.

İzmir’de, Aliağa Belediyesi’nin aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi tek gündem maddesi ile toplandı.
Aliağa Belediye meclisinin ikinci birleşimi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde toplandı. Meclis salonunda gerçekleştirilen ikinci birleşimde, birinci birleşimde İmar Komisyonu ile Plan, Bütçe Komisyonuna havale edilen 7’nci maddenin oylaması yapıldı. İmar ve Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen 27 adet taşınmazın, toplam 11 bin 790.93 metrekarelik kısmı, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne devredilmesi yapılan oylamayla kabul edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz