Aliağa Belediyesi Tsm Korosu, Cezaevinde Sahne Aldı

Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, bu kez hükümlü ve tutuklular için cezaevinde sahne...

Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, bu kez hükümlü ve tutuklular için cezaevinde sahne aldı. Koro, Şakran’da bulunan Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü içinde yer alan 2 nolu T tipi kapalı cezaevi infaz kurumunda kalan tutuklu, hükümlü ve personele unutulmaz bir konsere sundu.

18 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bugüne kentin kültür sanat yaşamında önemli bir yer tutan Aliağa Belediyesi TSM Korusu, bu kez cezaevi sakinleri için sahneye çıktı. 2 nolu T tipi kapalı cezaevi infaz kurumu tarafından davet edilen koronun konserinde hüzün, coşku, efkar, neşe, hepsi bir arada yaşandı. İki saatlik konserde izleyenler zaman zaman neşelendi, zaman zaman da hüzünlendi.

Reklam
Reklam

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI DİNLEDİLER

Şef Turgay Kızıltuğ yönetiminde başta Atatürk’ün sevdiği şarkılar olmak üzere, birbirinden güzel birçok seçkin eserin seslendirildiği konseri hükümlü, tutuklu ve personelin yanı sıra T2 Cezaevi Kurum Müdürü Bülent Başer, diğer yöneticiler ve burada görevli öğretmenler keyifle izledi.

Spor salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 200 kişinin izlediği iki saatlik konser sonrası Kurumu Müdürü Başer, Şef Turgay Kızıltuğ’a teşekkür çiçeği sunarken, koro üyelerine ve konser için emeği geçenlere de teşekkür etti.

Cezaevi yetkileri, özel gün ve haftaların kutlanması sırasında, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Aliağa Belediyesi TSM Korosu’nu davet ettiklerini belirterek, ilgi ve hassasiyetleri nedeniyle Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: