Aliağa Belediyesi'nden Ücretsiz Tiyatro

Aliağa Belediyesi, Ankara Ekin Tiyatrosu ve Karınca Çocuk Tiyatrosu’nu sanatseverlerle buluşturuyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında...

Aliağa Belediyesi, Ankara Ekin Tiyatrosu ve Karınca Çocuk Tiyatrosu’nu sanatseverlerle buluşturuyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında 22 Kasım Perşembe günü sahne alacak Ekin Tiyatrosu İntifada (Maskeliler), Karınca Çocuk Tiyatrosu da Robinson ve Cuma isimli oyunları sahneleyecek.

Küçük çocukların ilgi ve merakla izleyeceği, Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek “Robinson ve Cuma” adlı oyun 22 Kasım Perşembe günü saat 10.30 ve 13.30’da iki kez, Filistinli üç kardeşin, Filistin topraklarındaki yaşam mücadelesini konu eden İntifada adlı oyun ise aynı gün saat 20.00’de Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenecek.

Reklam
Reklam

BAŞKAN OĞUZ’DAN TİYATRO SEVERLERE DAVET

Hem küçükler hem de yetişkinler için iki güzel oyunu Aliağalı sanatseverlerle buluşturacaklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, her iki oyunun da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahneleneceğini belirterek, tüm tiyatro severleri oyunlara davet etti. Başkan Oğuz, “Belediyemizin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocukların büyük bir keyifle, büyüklerin ise ilgiyle izleyeceğini düşündüğümüz iki güzel oyunu tiyatroseverle buluşturuyoruz. Her iki oyuna halkımızı bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: