Aliağa Heydar Aliyev Teknik Ve Meslek Lisesi Öğrenci Yeni Eğitim-öğretim Yılına Hazır

İzmir Valiliği ve Petkim Socar Turkey Enerji A.Ş.arasında yapılan Protokol gereği, Petkim Socar Turkey Enerji...

İzmir Valiliği ve Petkim Socar Turkey Enerji A.Ş.arasında yapılan Protokol gereği, Petkim Socar Turkey Enerji A.Ş. tarafından yapılan Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yeni eğitim öğretim yılında hizmete başlıyor.

Aliağa İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik okulun kontenjanı, daha sonra nakil yoluyla kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ile ilgili genel ve özel şartların belirlendiğini belirterek, yazılı bir açıklama yaptı. Keklik, yaptığı yazılı açıklamada, 24 derslikli, 216 öğrencilik pansiyon kapasiteli Haydar Aliyev Teknik ve Meslek Lisesi’ne kurucu müdür olarak, Bornova Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Göksel Baykuş’un görevlendirildiğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Mevzuat doğrultusunda, öğrenci kayıt kabul komisyonu oluşturulduğunu söyleyen Kaymakam Keklik, "İlçemizde 2012-2013 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine 180 öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilerin 34’ü Azerbeycan uyruklu, 146’sı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacaktır. Kesin kayıt diploma notu üstünlüğüne göre yapılacak olup, müracaatlar dokuzuncu sınıf öğrencilerinin şu an öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine yapılacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: